Reiki Healing

Hvad er Reiki Healing?

Reiki Healing er en gammel japansk metode, som styrker dine energisystemer. Det kan opfattes som varme, kulde eller snurren i kroppen, når mine hænder arbejder rundt på kroppen. Reiki Healing er svært at beskrive, da det er en proces som er individuel for den enkelte klient, derfor er det en behandling der skal opleves.

 

Sådan foregår en Reiki Healing behandling

Når du kommer i klinikken første gang, tager vi en lille snak, så du bliver tryg og føler dig tilpas. Du lægger dig påklædt på briksen og du får et tæppe over dig. Herefter arbejder vi lidt med åndedrættet som får dig til at slappe godt af i kroppen, du har lukkede øjne under hele behandlingen. Når du er klar placerer jeg mine hænder forskellige steder på din krop, i hovedet, på forside af kroppen og derefter på bagsiden. En behandling varer 60 min. Den kan også kombineres med 1 times kropsterapi og en ½ times Reiki Healing bagefter for at få kroppen ladet op igen. 

Kroppens reaktion:

Der er ingen rigtig eller forkert måde at opleve en behandling på. Oplevelsen er meget personlig og den kan også være forskellig fra gang til gang. For nogle kan der fremkomme indre billeder, fornemmelser, en følelse af glæde, ked af det eller varme/kulde/snurren i kroppen. Men det kan også være du ikke får nogen fornemmelse overhovedet, det betyder dog ikke at behandlingen ikke virker, det kommer meget an på, hvordan du mærker din krop og dens signaler. 

Hvem kan bruge sådan Reiki Healing?

Reiki Healing er en effektiv behandling uanset din religiøse overbevisning, eller hvorvidt du overhovedet tror på, at det virker. Din nuværende tilstand afspejler, hvordan du har levet indtil nu. Så hvis du vil ændre din nuværende tilstand, skal du kigge indad og se hvilke valg du skal til at træffe anderledes. 

Jeg tror på, at den energi vi udsender, også er den energi vi får tilbage fra universet. Så sender du negativ energi får vi et negativt resultat, men sender vi positiv energi ud, får vi også positive resultater. 

Jeg arbejder en del med Reiki Healing både på mennesker og dyr, og jeg oplever så mange måder hvorpå de reagerer positivt på behandlingen. 

Jeg tror, at en af grundene til at Reiki vinder frem er, at den ro og omsorg der skabes under behandlingen, kan lindre og mindske de smerter, som du måske oplever i kroppen som spændinger. På den måde er der mange situationer, hvor Reiki kan afhjælpe.

Reiki healing kan hjælpe på:

  • Stress
  • Smertelindring
  • Dæmpe uro og angst
  • Hæve dit energiniveau
  • Øge din kropsbevidsthed.
  • Supplement til kropsterapien eller andre behandlingsformer.

Kontakt mig i dag og bestil tid til din næste behandling!

Jeg har adresse i  Tjele, men jeg behandler også mange patienter fra nærliggende byer, såsom Viborg, Hobro og Randers.

Reiki behandling til skuldersmerter