Profil

Jeg hedder Rikke Kristiansen og er uddannet som kropsterapeut fra Totum – Skolen for kropsterapi i Januar 2019, derudover har jeg en baggrund som Effektiv Smertebehandler fra Jysk Velvære v/Eskil Vad.

Jeg startede på mit ”nye” liv efter en traumatisk oplevelse, hvor hele mit liv faktisk blev revet væk under mig på få sekunder. Det var en juni dag i 2010 hvor jeg fik beskeden om, at min mand var dræbt i Afghanistan. Alt sortnede for mine øjne, og jeg husker ikke meget fra en længere periode. Jeg mærkede absolut ikke alle de følelser der fløj rundt i min krop, der var lukket totalt af.

Jeg begyndte på job igen efter ½ års tid, men jeg trivedes ikke, der hvor jeg var. Et par år senere var min krop så nedkørt, at jeg ikke kunne varetage mit arbejde længere. Jeg blev sygemeldt, og i en periode var jeg på vej ned i det sorte hul. Der tog jeg en beslutning om, at jeg ville søge hjælp i den alternative verden i samråd med min psykolog.

Jeg var så heldig, at jeg havde en veninde der kunne behandle med effektiv smertelindring. Jeg begyndte lige så stille at få kontakt til min krop og følelser igen, desværre sloges jeg en del med næsten daglig hovedpine og migræneanfald min. 2 gange om mdr. Så en vedvarende kostændring samt en del kosttilskud skulle der til, før jeg igen havde overskud og kunne tage fornuftige beslutninger om, i hvilken retning mit liv skulle gå. De næste par år tog jeg kurser i effektiv smertelindring og begyndte at hjælpe min familie og venner. Jeg begyndte at få mere og mere interesse omkring hvordan krop og sind hænger sammen og hvad der skal til få at kunne tage de rigtige beslutninger i livet. Jeg har nu oplevet flere behandlinger med Totum og ved, at det kan hjælpe både ved fysiske og psykiske blokeringer. Det har givet mig en ny frihed i krop og sind.

Det er meget vigtigt for mig at kunne guide og hjælpe dig i den rigtige retning, om det så er Totum kropsterapi, effektiv smertelindring eller en kost og livsstilsændring der skal til, så skal vi i fællesskab finde den løsning der passer til dit liv.

CV:

KST Akademiet: Kranie-Sakral Terapi I &II 2022

KST Akademiet: Ret Ryg og Nakkehvirvler og Bindevævsmassage I & II 2022

Gendai Reiki Healing Grad 1 & 2 2019

Totum Kropsterapeut 2018

Knoglemassør 2017

Effektiv Smertebehandler 2015-2016

Lindring af skuldersmerter